Servis UPS

Instalacija UPS neprekidnog napajanja je idealan način za zaštitu vaših poslovno kritičkih sustava, međutim to nije dovoljno jamstvo za neometanu 24/ opskrbu eklektičkom strujom. UPS komponente i UPS baterije mogu zakazati, ako nisu redovito i pravilno održavane. Redovit i planiran program održavanja potrebno je uzeti u obzir kao ključan dio svakog sustava neprekidnog napajanja. Kako bi osigurali najviši nivo pouzdanosti sustava i smanjili rizik preporučujemo, da se sklopi ugovor o održavanju UPS-a, ili redovit jednogodišnji pregled na poziv koji će povećati pouzdanost djelovanja informacijske tehnologije i smanjiti troškove potencijalnih ispada odnosno kvara sustava.

 

U slučaju greške ili pregleda na poziv će kvalificirani i visoko osposobljen inženjer posjetiti vašu lokaciju i provjeriti stanje UPS komponenta te otpraviti manu  što brže moguće. Ako vam je važno brzo odzivno vrijeme, naši su inženjeri na raspolaganje 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Kvarne dijelove možemo zamijeniti isti ili slijedeći dan.

 

Nudimo i najam nadomjesne opreme za vrijeme ispada odnosno popravka vašeg UPS sustava.

 

U zalihi držimo rezervne dijelova za UPS-e većine proizvođača i kapaciteta. Zamjenu baterija, ventilatora, kondenzatora i drugog potrošnog materijala možemo izvesti odmah ili po dogovoru izvan radnog vremena (popodne, vikendom).

Imamo iskustva sa servisom mnogobrojnih proizvođača kao što su: AEG, APC, AROS, Cyber powerEatonGeneral Electric, Inform, MetaSystem, MGEPower WalkerRiello, Tripp Lite, Appolo, Trust, Mustek …Pri večini smo za servis ovlašteni, međutim pri nekih zbog ograničivanja konkurencije i postavljanja monopolističkih cijena korisničke službe nismo u mogućnosti da postanemo ovlašten servis. Za robne marke za koje nismo službeno ovlašteni, provodimo servis samo izvan jamstvenog roka. Za više informacija za koje proizvođače servisiramo u jamstvenom roku i za koje izvan tog roka nas kontaktirajte telefonom na: 01 55 99 444.

 

 

Za sve dodatne informacije i za ponudu servisa vašeg UPS sustava smo dostupni telefonom na 01 55 99 444 ili e-poštom na prodajahr@e-disti.com

 

4 Artikala

po stranici

Postavi padajućim redosljedom
 1. DATAVAC MDV-1BA

  Usisivač za prašinu DATAVAC MDV-1BA za čišćenje računalske opreme

  Danas je nemoguće da se posluje dok računalo ne radi. U nekom trenutku mogu komadići vlakana, prašina, kosa, komadići papira i druga prljavština uzrokovati totalni prekid rada. Iz toga proizlaze nesvršeni projekti, srušeni rasporedi i skup zastanak poslovanja. Kako bi izbjegli poteškoćama s računalom, predstavljamo vam DataVac®, najbolji sistem za čišćenje računala i računalske opreme..

 2. Usisavač MDV-2BA DataVac® Pro Series & Micro Cleaning Tools

  Usisavač MDV-2BA DataVac® Pro Series & Micro Cleaning Tools

  Predstavljamo DataVac® Pro seriju najboljih sistema za čišćenje računala i računalske opreme.

  U nekom trenutku mogu prašina, kosa, vlakna, komadići papira i drugi maleni dijelci onesposobiti vaše računalo i time uzrokovati skup zastoj vaše radnje.

 3. Usisavač MDV-3BA DataVac® Pro Series & Micro Cleaning Tools

  Usisavač MDV-3BA DataVac® Pro Series & Micro Cleaning Tools

  Predstavljamo DataVac® Pro seriju najboljih sistema za čišćenje računala i računalske opreme.

  U nekom trenutku mogu prašina, kosa, vlakna, komadići papira i drugi maleni dijelci onesposobiti vaše računalo i time uzrokovati skup zastoj vaše radnje.

 4. Air Force® Master Blaster® Car Dryer MB-3CDSWB

  Air Force® Master Blaster® Car Dryer MB-3CDSWB

  Osušite cijeli auto u samo nekoliko minuta bez puštanja mikro praska i mrlja od vode. Master Blaster® Revolution™ ima dva dvostruka ventilatora, 4.0 HP motor s snagom ispuhivanja više od 17,000 m čistog, suhog, toplog profiltriranog zraka u minuti.

4 Artikala

po stranici

Postavi padajućim redosljedom

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X